Friitalan Avoin päiväkerho

Kerho kestää 1,5 tuntia. Kerho alkaa lyhyellä alkuhetkellä joka sisältää hartauden, lauluja ja loruja. Pienen välipalan (1euro/perhe) jälkeen leikitään vapaasti. Kerhossa on myös mahdollisuus askarteluun.

Kirkkotuvan Avoin vauvakerho

Avoin vauvakerho on tarkoitettu pääsääntöisesti pienen alle 1 vuotiaan kanssa kotona oleville vanhemmille, kerhoon ovat tervetulleita myös kotona olevat isommat sisarukset. Kerhoon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).
Vauvaperheiden vanhemmat tapaavat muita samassa elämäntilanteessa olevia. Kerhossa toimitaan samassa tilassa koko kerhon ajan. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Mukulatori

Mukulatorin Olkkari-kerho alakoululaisille

Mukulatorin Olkkari torstaisin klo 12-16. Olkkari on avoin kaikille alakoululaisille.

Kullaan seurakuntakoti

Puuhakerho alakouluikäisille Kullaan srk-kodilla klo 17-18.30

Puuhakerho on tarkoitettu alakoulussa oleville lapsille. Kerhossa leikitään, pelaillaan, askarrellaan, leivotaan ja pidetään pieni hartaus. Kerho on ilmainen. Kerhon ohjaajana toimii nuorisotyönohjaaja Eeva-Liisa Rissanen