Luento 2-3 -vuotiaiden kehityksestä ja uhmaiästä

Onko kotonasi 2-3- vuotias lapsi, haluatko ymmärtää paremmin häntä? Perheneuvolan psykologi Maija Löytökorpi luennoi 2-3 -vuotiaiden kehityksestä ja uhmaiästä.

Lastenhoito järjestetty. Ilmoittaudu mukaan iltaan ja varaa lastenhoito 9.9. mennessä, www.ulvilanseurakunta.fi/ilmoittautuminen

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Friitalan Avoin päiväkerho

Harjunpään seurakuntakoti