Messu ja Puutarhajuhla

Vanha Pappila

Tervetuloa puutarhajuhlaan Vanhan Pappilan pihalle!
Sateen sattuessa Vanhassa Pappilassa.

Juhla aloitetaan perhemessulla klo 14, lauletaan Suvilinnun lauluvihoista.
Messun jälkeen tarjolla lounasta ja kahvia omenapiirakan kera sekä ohjelmaa, voit esim. osallistua toiminnalliseen ensiapurataan ja luontorataan. Lapsille puuhapiste, missä pomppulinna ja nalleneuvola, jonne voi tuoda oman nallensa.
Musiikkia juhlassa esittää Seven Seals.
Tervetuloa mukaan juhlaan!

Kirkkotuvan Avoin vauvakerho

Avoin vauvakerho on tarkoitettu pääsääntöisesti pienen alle 1 vuotiaan kanssa kotona oleville vanhemmille, kerhoon ovat tervetulleita myös kotona olevat isommat sisarukset. Kerhoon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).
Vauvaperheiden vanhemmat tapaavat muita samassa elämäntilanteessa olevia. Kerhossa toimitaan samassa tilassa koko kerhon ajan. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Mukulatori

Mukulatorin Olkkari-kerho alakoululaisille

Mukulatorin Olkkari torstaisin klo 12-16. Olkkari on avoin kaikille alakoululaisille.

Vanha Pappila

Leskien klubi

Leskien klubi puolisonsa menettäneille. ohj. Tea Jokiranta p. 044-7350 624 / Taneli Nurmenniemi p. 044- 7350 625