Kullaan Avoin päiväkerho

Kullaan seurakuntakoti

Kerho kestää 1,5 tuntia. Kerho alkaa lyhyellä alkuhetkellä joka sisältää hartauden, lauluja ja loruja. Pienen välipalan (1euro/perhe) jälkeen leikitään vapaasti. Kerhossa on myös mahdollisuus askarteluun.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Friitalan Avoin päiväkerho