Mukulatorin Olkkari-kerho alakoululaisille

Mukulatori

Mukulatorin Olkkari torstaisin klo 12-16. Olkkari on avoin kaikille alakoululaisille.

Olkkari toimii avoimien ovien periaatteella. Voit olla kerhossa haluamasi ajan verran. Voit tehdä läksyjä, pelailla, leikkiä ja askarrella.
Kerhossa on pieni välipala tarjolla noin klo 13.30 (mm. leipää, juustoa, kurkkua ja mehua). Olkkari toteutetaan yhteistyössä Ulvilan kaupungin vapaa-aikatoimen kanssa.

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Kullaan kirkko

Sanajumalanpalvelus Kullaan kirkossa

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).