Kummin kaa -ilta Kylmälahdessa

Kylmälahden leirikeskus Kullaa

Tervetuloa kummit ja kummilapset viettämään hauskaa iltaa yhdessä!

Aloitamme päivällisellä klo 16.30 alkaen, mukaan voit tulla omaan tahtiin, ruoka on tarjolla klo 17.30 asti.
Illassa yhteistä puuhaa, mm. uintia ja saunomista. Iltahartaus klo 19.
Ilmoittautuminen 12.8.-2.9. seurakunnan kotisivujen kautta.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Friitalan Avoin päiväkerho

Harjunpään seurakuntakoti