Kaasmarkun Olkkari

Kaasmarkun Kalle

Kaasmarkun Kallen Olkkari alakoululaisille tiistaisin klo 14-16.

Kaasmarkun Kallen ovet ovat avoimina alakoulaisille tiistaisin klo 14-16. Olkkarissa voit olla itsellesi sopivan ajan. Siellä voit pelailla, leikkiä, askarrella tai vaan olla. Halutessasi voit myös tehdä läksyjä. Tarjolla on pieni välipala.

Kerhonohjaajana on nuorisotyönohjaaja Eeva-Liisa Rissanen.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
Ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Friitalan Avoin päiväkerho