Isien ja lasten metsäkerho

Naparanta, Ulvila

Isien ja lasten metsäkerho Naparannassa klo10.
Mukaanne tarvitsette oma eväät (retkipaikassa grillausmahdollisuus) ja sään mukaisen ulkoiluvarustuksen.
Retkelle ovat tervetulleita kaikki miehet yhdessä läheisen lapsen kanssa.

Syksyn muut metsäkerhopäivät 14.9., 12.10., 9.11. ja 14.12.
Kokoontumispaikat ilmoitetaan lähempänä, seuraa seurakunnan nettisivuja, Ulvilan seutua ja Ulvilan seurakunnan Facebook-sivuja

Lisätietoja metsäkerhosta Sanna Anttila 044 7350 632 ja Susanna Eerola 044 7350 633

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
Ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Friitalan Avoin päiväkerho