Kirkkotuvan Avoin vauvakerho

Avoin vauvakerho on tarkoitettu pääsääntöisesti pienen alle 1 vuotiaan kanssa kotona oleville vanhemmille, kerhoon ovat tervetulleita myös kotona olevat isommat sisarukset. Kerhoon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).
Vauvaperheiden vanhemmat tapaavat muita samassa elämäntilanteessa olevia. Kerhossa toimitaan samassa tilassa koko kerhon ajan. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Kerho kestää 1,5 tuntia. Kerho alkaa lyhyellä alkuhetkellä joka sisältää hartauden, vauvoille sopivia lauluja ja loruja. Pienen välipalan (1euro/perhe) jonka jälkeen vapaata oleskelua ja lapsille leluja.

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Arkiolohuone

Mahdollisuus tulla viettämään aikaa yhdessä muiden perheiden kanssa. Lupa istahtaa ruokapöytään ja osallistua yhteisiin hetkiin tai vain oleskella ja rupatella. Ohjelmaa kaiken ikäisille.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).