Avoin kesäkerho perheille

Avoin kesäkerho perheille Friitalan seurakuntakodin pihassa.

Rentoa puuhailua pihalla, kahvia ja pullaa.
Tervetuloa!

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
Ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Friitalan Avoin päiväkerho