Isien ja lasten metsäkerho

Metsäkerho kokoontuu n. kerran kuussa Ulvilan eri metsissä.
Tällä kerralla kokoonnumme Leineperiin onkiretkelle.
Mukaasi tarvitset sään mukaisen ulkoiluvarustuksen, halutessasi pelastuliivit uimataidottomille, omat onget ja syötit,
makkarat ja vaahtokarkit. Seurakunta tarjoaa mehut ja kahvit.

Kerhoon ei ole ilmoittautumista, tule aina kun sinulle sopii!

Kerho kokoontuu säällä kuin säällä.
Tervetuloa mukaan leppoisaan metsäkerhoon!
ps. Kerhoon ovat tervetulleita myös isoisä, kummi tai muu lapselle tärkeä mies

Järj. Ulvilan seurakunnan lapsityö
Lisätietoja: Susanna Eerola 044 7350633
Sanna Anttila 044 7350632
Kevään kerhopäivät ovat (paikka ilmoitetaan myöhemmin):
19.1. 2.3. 16.3. 6.4. 4.5. 8.6.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
Ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Friitalan Avoin päiväkerho