Seurakunnan kevätpiknik

Ulvilan kirkkopuisto

Messun jälkeen kirkkopuistossa musiikkia, yhdessäoloa ja yhteinen ruokailu.

Musiikissa nuorten bändi Seven Seals, Kari Keitaanniemi ja Taneli Nurmenniemi.

Lauttaranta 7

Seurakunnan ohjelmaa Santrassa

Seurakunnan ohjelmahetki, Eila Tuulinen, Murre- ja muita juttuja

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.