Kummileiri

Aittakari, Kokemäki

Ulvilan seurakunta kutsuu ulvilalaisia lapsia kumminsa kanssa yhden yön leirille Kokemäen Aittakariin.

Leirille saavutaan omin kyydein. Leiri alkaa lauantaina klo 11 ja päättyy sunnuntaina klo 13. Leirin hinta 25 €/aikuinen ja 10 €/lapsi, alle 4-vuotiaat maksutta.
Ilmoittautuminen kotisivujen kautta 23.4.-5.5.
Puhelinpäivystys ti 23.4. klo 9-13 Eeva-Liisa Rissanen p. 044 7350 627.
Lisätietoja sähköpostitse eeva-liisa.rissanen@evl.fi tai sanna.pihkoluoma@evl.fi.

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin 16.-17.15.