Kerho kestää 1,5 tuntia. Kerho alkaa lyhyellä alkuhetkellä joka sisältää hartauden, lauluja ja loruja. Pienen välipalan (1euro/perhe) jälkeen leikitään vapaasti. Kerhossa on myös mahdollisuus askarteluun.

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 13-15, parittomat viikot.

Kerholaisten ja lapsi- ja nuorisokuoro Tähtösten kevätkonsertti

Konsertin jälkeen pihamaalla Keväthulinat!

Ulvilan kirkkopuisto

Kevätpiknik

Tervetuloa piknikille kirkkopuistoon messun jälkeen! Tarjolla paellaa ja elävää musiikkia!