Isien ja lasten metsäkerho

Rekitaipaleenjärvi, Kullaa

Metsäkerho kokoontuu n. kerran kuussa Ulvilan eri metsissä.
Tällä kerralla kokoonnumme Rekitaipaleenjärvellä, Silokallion kupeessa. Tutkailemme puroja ja vettä.
Mukaasi tarvitset sään mukaisen ulkoiluvarustuksen,
omat makkarat ja vaahtokarkit.. Seurakunta tarjoaa mehut ja kahvit.

Kerhoon ei ole ilmoittautumista, tule aina kun sinulle sopii!

Kerho kokoontuu säällä kuin säällä.
Tervetuloa mukaan leppoisaan metsäkerhoon!
ps. Kerhoon ovat tervetulleita myös isoisä, kummi tai muu lapselle tärkeä mies

Järj. Ulvilan seurakunnan lapsityö
Lisätietoja: Susanna Eerola 044 7350633
Sanna Anttila 044 7350632
Kevään kerhopäivät ovat (paikka ilmoitetaan myöhemmin):
19.1. 2.3. 16.3. 6.4. 4.5. 8.6.

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Arkiolohuone

Mahdollisuus tulla viettämään aikaa yhdessä muiden perheiden kanssa. Lupa istahtaa ruokapöytään ja osallistua yhteisiin hetkiin tai vain oleskella ja rupatella. Ohjelmaa kaiken ikäisille.

Kirkkotuvan Avoin vauvakerho

Avoin vauvakerho on tarkoitettu pääsääntöisesti pienen alle 1 vuotiaan kanssa kotona oleville vanhemmille, kerhoon ovat tervetulleita myös kotona olevat isommat sisarukset. Kerhoon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).
Vauvaperheiden vanhemmat tapaavat muita samassa elämäntilanteessa olevia. Kerhossa toimitaan samassa tilassa koko kerhon ajan. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.