Harjunpään avoin olohuone

Harjunpään seurakuntakoti

Avoin olohuone kaikenikäisille.
Eläkeväkeä vastaanottamassa diakoni ja perheitä varten paikalla lastenohjaajat. Yhteinen aloitus ja kahvihetki. Ohjelmaa eri-ikäisille ja mukavaa oleskelua. Kahviraha 1€.

Tervetuloa mukaan yhteiseen olohuoneeseen.

Lauttaranta 7

Seurakunnan ohjelmaa Santrassa

Seurakunnan ohjelmahetki, Eila Tuulinen, Murre- ja muita juttuja

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.