Arkiolohuone

Mahdollisuus tulla viettämään aikaa yhdessä muiden perheiden kanssa. Lupa istahtaa ruokapöytään ja osallistua yhteisiin hetkiin tai vain oleskella ja rupatella. Ohjelmaa kaiken ikäisille.
Tietoisku yhteisvastuukeräyksestä 2019. Vapaaehtoinen ruokamaksu Yhteisvastuukeräykselle. Talvista askartelua.

Ilmainen arkilounas tarjolla klo 17-17.30. Ovet suljetaan klo19. Tervetuloa yhdessä tai yksin!

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin 16.-17.15.