Isien ja lasten metsäkerho

Kullaan Rekitaipaleenjärvi

Tervetuloa Isien ja lasten metsäkerhoon 19.1.2019 klo 10-12.30 Kullaan Rekitaipaleen järvelle.
Mukaan iloinen mieli, sään mukainen varustus ja omat makkarat ja vaahtokarkit.
T: Sunna ja Sanna
0447350633

Tavataan Silokallion leirikeskuksen tien varressa, josta teidät ohjataan parkkipaikalle

Kullaan seurakuntakoti

Kullaan avoin päiväkerho

Friitalan pyhäkoulu

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, alle 4-vuotiaat osallistuvat oman aikuisen seurassa.
Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja eletään kirkkovuoden mukana.
Lauletaan tuttuja ja uusia lasten hengellisä lauluja.
Pyhäkoulussa saa uusia kavereita. Ryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.