Isien ja lasten metsäkerho

Kullaan Rekitaipaleenjärvi

Tervetuloa Isien ja lasten metsäkerhoon 19.1.2019 klo 10-12.30 Kullaan Rekitaipaleen järvelle.
Mukaan iloinen mieli, sään mukainen varustus ja omat makkarat ja vaahtokarkit.
T: Sunna ja Sanna
0447350633

Tavataan Silokallion leirikeskuksen tien varressa, josta teidät ohjataan parkkipaikalle

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin 16.-17.15.