Pikkuväenkirkko

Ulvilan kirkko

Pienen ihmisen mittainen kirkkohetki jossa lauletaan ja soitetaan. Pikkuväen kirkkoon kutsutaan erityisesti vuoden 2018 kastetut perheineen ja kummeineen.

Kirkkohetken päätteeksi jaetaan kastepuusta rukoushelmet 2018 kastetuille. Asehuoneessa on tarjolla kirkkososeet ja kahvit pikkuväenkirkon päätteeksi. Tervetuloa kirkkoon.

Naisten raamattupiiri

Vetäjänä Minna Eerola.

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.