Tervetuloa avoimiin päiväkerhoihin - lasten ja aikuisten yhteisiin, monimuotoisiin kohtauspaikkoihin.
Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.
Kerhot ovat avoimia kaikille, niihin ei ole ikärajoja eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Kerhoissa vanhemmat, isovanhemmat tai hoitajat ja lapset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät kirkkovuoteen liittyvien aiheiden ympärillä.
Kerhossa lapsi on oman aikuisen vastuulla
Kerhossa on tarjolla kahvia, mehua ja leipää, kahvimaksu 1 €/perhe. Sisäjalkineet on hyvä olla mukana.
Kerhon toimintaan voi tulla mukaan mihin aikaan vuodesta tahansa.

Kullaan seurakuntakoti

Kullaan Avoin päiväkerho

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
Ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.