Friitalan pyhäkoulu

Pyhäkoulu on kynttilän tuoksua, rukousta, laulua, raamatunkertomuksia, leikkiä ja puuhaa, esim. askartelua. Lapsi saa ihmetellä ja hiljentyä omalla tavallaan - kokea Pyhää yhdessä toisten lasten ja turvallisen aikuisen kanssa.

Pyhäkouluun ovat kaiken ikäiset lapset tervetulleita, alle 4-vuotias voi osallistua pyhäkouluun yhdessä oman aikuisen, vanhemman, isovanhemman tai vaikkapa kummin kanssa.
Pyhäkoulutyön tarkoituksena on tukea vanhempien ja kummien kristillistä kasvatusta. Pyhäkoulu opettaa lasta tuntemaan sen kristillisen uskon, jonka piiriin hänet on kasteessa otettu. Pyhäkouluissa kerrotaan raamatun kertomuksia lapsille sopivin tavoin. Jokaiselle lapselle on paikka pyhäkoulussa.
Pyhäkoulu kestää tunnin ja on maksuton. Siihen ei myöskään tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Arkiolohuone

Mahdollisuus tulla viettämään aikaa yhdessä muiden perheiden kanssa. Lupa istahtaa ruokapöytään ja osallistua yhteisiin hetkiin tai vain oleskella ja rupatella. Ohjelmaa kaiken ikäisille.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).