Päiväkerhon 50-vuotisjuhla

su 7.5. kello 13.00

Päiväkerhon 50-vuotisjuhla

Ulvilan kirkolla

Juhla alkaa Ulvilan kirkossa klo 13 päiväkerhon ja lapsikuoron kevätkonsertilla ja jatkuu Kirkkotuvan pihalla. Esiintyjinä Pressan Katti ja Ilmapallo- taikuri. Pomppulinna ja muuta kivaa. Myynnissä makkaraa, kahvia ja lettuja!

Tervetuloa viettämään iloista iltapäivää kirkolle. Tapahtuma on maksuton, vapaaehtoinen makkara- ja kahvimaksu lapsityön kummilapselle Meheretille. Lettujen myynnistä saadut tuotot lähetystyön hyväksi.


Katso myös

su 24.3. klo 11.30

Friitalan seurakuntakoti

Friitalan pyhäkoulu

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, alle 4-vuotiaat osallistuvat oman aikuisen seurassa.
Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja eletään kirkkovuoden mukana.
Lauletaan tuttuja ja uusia lasten hengellisä lauluja.
Pyhäkoulussa saa uusia kavereita. Ryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.
ti 26.3. klo 9.30

Kirkkotupa

Kirkkotuvan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).
Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.
ke 27.3. klo 9.30

Friitalan seurakuntakoti

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.