Ulvilan kirkko

Saarentie 2 , 28450 Vanha-Ulvila

Ulvilan kirkko Ulvilan seurakunnan pääkirkko on keskiaikainen kivikirkko, joka on yksi Suomen merkittävimmistä ja arvokkaimmista keskiaikaisista muistomerkeistä. Sen suojeluspyhimys on Pyhä Olavi ja kirkko on ainoa ehjänä säilynyt merkki Ulvilan keskiaikaisesta kaupungista.

Ulvilan kirkossa pidetään jumalanpalveluksia, häitä ja hautajaisia ja sinne mahtuu 450 henkeä.

Kirkon varaukset kirkkoherranvirastosta, p. 02 5350 600.

Vahtimestarit: Sakari Lehtonen p. 044 7350 640 tai Juhani Luosujärvi p. 044 7350 641.

Vaativa pyörätuolireitti

Saarentie 2, 28450 Vanha-Ulvila

Laulua elämä soi - konsertti SIIRRETÄÄN MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN

Kirkko kaikuu kiitoksen, kaipauksen ja onnen säveliä, kun neljä satakuntalaista naiskuoroa yhdistää voimansa keväisessä konsertissa. Konsertissa esiintyvät Sunniva-kuoro, Porin Naislaulajat, Rauma Flikkatten Göör ja Harjavallan Naislaulajat sekä erikseen että yhdessä. Tervetuloa!

Saarentie 2, 28450 Vanha-Ulvila

sanajumalanpalvelus Ulvilan kirkosta nähtävillä seurakunnan kotisivuilla