Puutarhajuhla

Vanha Pappila

Tervetuloa puutarhajuhlaan Vanhan Pappilan pihalle!

Juhla aloitetaan perhemessulla klo 14.
Tämän jälkeen tarjolla lounasta ja kahvia omenapiirakan kera sekä ohjelmaa, voit esim. osallistua toiminnalliseen ensiapurataan.
Lapsille puuhapiste, missä pomppulinna ja nalleneuvola, jonne voi tuoda oman nallensa.
Musiikkia juhlassa esittää Seven Seals.
Tervetuloa mukaan juhlaan!

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
Ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Pappilantie

Lauluhetki Pappilanlammen palvelukeskuksessa