Koko perheen mustikkaretki

Rekitaipaleenjärvi, Kullaa

Koko perheen mustikkaretki
Rekitaipaleenjärvi 7.9. klo 17-19.
Kokoontuminen Kullaalla Silokallion parkkipaikalla.

Kumisaappaat ja ulkoiluvaatteet, pieni ämpäri ja iloinen mieli, siinä eväät iloiselle mustikkaretkelle.
Rekitaipaleenjärven laavulla odottavat makkarat ja nokipannukahvi.
Matkaan pääsevät perheen pienimmätkin, sillä "polku" on helppokulkuinen, rattailla ja vaunuilla pärjää hyvin.
Yhdessä poimituista mustikoista valmistamme mustikkakeittoa. Jota pääsee maistelemaan yhteisellä aamiaisella ennen perhekirkkoa 1.10.

Avoin kesäkerho perheille

Avoin kesäkerho perheille Friitalan seurakuntakodin pihassa.

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Arkiolohuone

Mahdollisuus tulla viettämään aikaa yhdessä muiden perheiden kanssa. Lupa istahtaa ruokapöytään ja osallistua yhteisiin hetkiin tai vain oleskella ja rupatella. Ohjelmaa kaiken ikäisille.