Koko perheen mustikkaretki

Rekitaipaleenjärvi, Kullaa

Koko perheen mustikkaretki
Rekitaipaleenjärvi 7.9. klo 17-19.
Kokoontuminen Kullaalla Silokallion parkkipaikalla.

Kumisaappaat ja ulkoiluvaatteet, pieni ämpäri ja iloinen mieli, siinä eväät iloiselle mustikkaretkelle.
Rekitaipaleenjärven laavulla odottavat makkarat ja nokipannukahvi.
Matkaan pääsevät perheen pienimmätkin, sillä "polku" on helppokulkuinen, rattailla ja vaunuilla pärjää hyvin.
Yhdessä poimituista mustikoista valmistamme mustikkakeittoa. Jota pääsee maistelemaan yhteisellä aamiaisella ennen perhekirkkoa 1.10.

Kullaan seurakuntakoti

Kullaan Avoin päiväkerho

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
Ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.