Mukulatorin Olkkari-kerho alakoululaisille

Mukulatori

Mukulatorin Olkkari torstaisin klo 12-16. Olkkari on avoin kaikille alakoululaisille.

Olkkari toimii avoimien ovien periaatteella. Voit olla kerhossa haluamasi ajan verran. Voit tehdä läksyjä, pelailla, leikkiä ja askarrella.
Kerhossa on pieni välipala tarjolla noin klo 13.30 (mm. leipää, juustoa, kurkkua ja mehua). Olkkari toteutetaan yhteistyössä Ulvilan kaupungin vapaa-aikatoimen kanssa.

Friitalan pyhäkoulu

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, alle 4-vuotiaat osallistuvat oman aikuisen seurassa.
Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja eletään kirkkovuoden mukana.
Lauletaan tuttuja ja uusia lasten hengellisä lauluja.
Pyhäkoulussa saa uusia kavereita. Ryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.