Hoitajakerho

Perhepäivähoitajien ja lasten yhteinen kerho.

Yhteistä puuhaa

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin 16.-17.15.