Kullaan kirkko 1. adventin perhekirkko ja enkelikirkko

Kullaan kirkko

Perhekirkon yhteydessä enkelikirkko ja pyhäkoulun adventtijuhla.

Jumalanpalveluksessa avustavat kullaan pienet ja isot kerholaiset, pyhäkoululaiset ohjaajineen sekä Kullaan Mll ja pienet enkelit. Jumalanpalveluksen jälkeen seurakuntakodilla tarjolla Joulupuuroa. Tervetuloa tunnelmalliseen, lasten näköiseen jumalanpalvelukseen.
Hanne Tobiasson ja Lea takala

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin päiväkerho

Mukulatori

Mukulatorin Olkkari-kerho alakoululaisille

Mukulatorin Olkkari torstaisin klo 12-16. Olkkari on avoin kaikille alakoululaisille.