Arkiolohuone

Mahdollisuus tulla viettämään aikaa yhdessä muiden perheiden kanssa. Lupa istahtaa ruokapöytään ja osallistua yhteisiin hetkiin tai vain oleskella ja rupatella. Ohjelmaa kaiken ikäisille.

Ilmainen arkilounas tarjolla klo 17-17.30. Ovet suljetaan klo19. Tervetuloa yhdessä tai yksin!

Kullaan seurakuntakoti

Muu aikuistyön ryhmä (Kirjallisuuspiiri, lue Sinikka Nopola; Likka, äite ja rouva Obama)

Kirjallisuuspiiri, lue Sinikka Nopola; Likka, äite ja rouva Obama

Kaasmarkun Olkkari alakoululaisille

Koululaisten Olkkari Kaasmarkun Kallessa tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa!