Kaasmarkun Olkkari alakoululaisille

Koululaisten Olkkari Kaasmarkun Kallessa tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa!

Kaasmarkun Kallessa alakoululaisille tarkoitettu Olkkari tiistaisin klo 14-16.

Olkkarissa tarjolla pieni välipala (mm. leipää, juustoa, kurkkua ja mehua). Olkkarissa voit olla vanhempiesi kanssa sopimasi ajan verran.

Ohjelmassa mm. hartaus, leikkiä, pelailua ja askartelua. Halutessasi voit myös tehdä läksyjä.

Ohjaajana kerhossa on Eeva-Liisa Rissanen.

Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin klo 16-17.15.

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin päiväkerho