Kaasmarkun Olkkari alakoululaisille

Koululaisten Olkkari Kaasmarkun Kallessa tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa!

Kaasmarkun Kallessa alakoululaisille tarkoitettu Olkkari tiistaisin klo 14-16.

Olkkarissa tarjolla pieni välipala (mm. leipää, juustoa, kurkkua ja mehua). Olkkarissa voit olla vanhempiesi kanssa sopimasi ajan verran.

Ohjelmassa mm. hartaus, leikkiä, pelailua ja askartelua. Halutessasi voit myös tehdä läksyjä.

Ohjaajana kerhossa on Eeva-Liisa Rissanen.

Friitalan pyhäkoulu

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, alle 4-vuotiaat osallistuvat oman aikuisen seurassa.
Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja eletään kirkkovuoden mukana.
Lauletaan tuttuja ja uusia lasten hengellisä lauluja.
Pyhäkoulussa saa uusia kavereita. Ryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.