Isien ja lastenilta Piilosilla kirkolla

Ulvilan kirkko

Tervetuloa isät, isoisät tai kummisedät, Piilosilla kirkolla isien ja lasten seikkailuiltaan. Mitä jännittävää ja uutta voitkaan löytää, kun hämärässä hiipien, taskulampun valolla tutkit kirkkoa ja sen ympäristöä. Voit törmätä visaisiin tehtäviin joista selviää yhteistyöllä. Kun kaikki tehtävät on suoritettu, seikkailijoille on tarjolla iltapalaa kirkkotuvassa.

Piilosilla kirkolla isien ja lasten seikkailuiltaan ilmoittautuminen tapahtuu seurakunnan nettisivuilta www.ulvilanseurakunta.fi/ryhmat/ilmoittautuminen
Ilmoittaudu viimeistään 2.11. mennessä!
Lisätiedot Sanna Pihkoluoma 044 73 50 637
Eeva-Liisa Rissanen 044 73 50 627

Ulvilan kirkko

Enkelikirkko

MLL Ulvilan yhdistyksen tunnelmallinen Enkelikirkko viattomien lasten päivänä Ulvilan kirkossa.

Friitalan pyhäkoulu

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, alle 4-vuotiaat osallistuvat oman aikuisen seurassa.
Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja eletään kirkkovuoden mukana.
Lauletaan tuttuja ja uusia lasten hengellisä lauluja.
Pyhäkoulussa saa uusia kavereita. Ryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.