Isien ja lastenilta Piilosilla kirkolla

Ulvilan kirkko

Tervetuloa isät, isoisät tai kummisedät, Piilosilla kirkolla isien ja lasten seikkailuiltaan. Mitä jännittävää ja uutta voitkaan löytää, kun hämärässä hiipien, taskulampun valolla tutkit kirkkoa ja sen ympäristöä. Voit törmätä visaisiin tehtäviin joista selviää yhteistyöllä. Kun kaikki tehtävät on suoritettu, seikkailijoille on tarjolla iltapalaa kirkkotuvassa.

Piilosilla kirkolla isien ja lasten seikkailuiltaan ilmoittautuminen tapahtuu seurakunnan nettisivuilta www.ulvilanseurakunta.fi/ryhmat/ilmoittautuminen
Ilmoittaudu viimeistään 2.11. mennessä!
Lisätiedot Sanna Pihkoluoma 044 73 50 637
Eeva-Liisa Rissanen 044 73 50 627

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin päiväkerho

Mukulatori

Mukulatorin Olkkari-kerho alakoululaisille

Mukulatorin Olkkari torstaisin klo 12-16. Olkkari on avoin kaikille alakoululaisille.