Varhaisnuorten kerho (Tyttökerho)

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin klo 16-17.15.

Tyttökerho on tarkoitettu alakoululaisille ja myös eskarilaiset ovat tervetulleita.

Kerhon aikana mm. leikitään, pelaillaan, askarrellaan, pidetään hartaus ja joskus myös leivotaan.

Kerhon ohjaajan toimii Anja Hinkkala.

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin päiväkerho

Mukulatori

Mukulatorin Olkkari-kerho alakoululaisille

Mukulatorin Olkkari torstaisin klo 12-16. Olkkari on avoin kaikille alakoululaisille.