Lapsikuoro (Lapsi- ja nuorisokuoro Tähtöset)

to 27.9. kello 16.00

Friitalan seurakuntakoti

Ulvilan seurakunnan lapsi ja nuorisokuoro Tähtöset toivottaa niin entiset kuin uudetkin laulajat lämpimästi tervetulleiksi!

Kuoroon voivat tulla kaikki 7 vuotta tämän vuoden aikana täyttävät ja sitä vanhemmat innokkaat laulajat, niin pojat kuin tytöt. Kuoro kokoontuu kerran viikossa torstaisin Friitalan seurakuntakodilla klo 16 - 17. Kuorossa lauletaan ja soitetaan, joskus leikitään ja askarrellaankin Kuoron toiminta on tavoitteellista: Tähtöset esiintyy jumalanpalveluksissa, lähinnä perhemessuissa ja muissa seurakunnan tapahtumissa 2-3 kertaa niin syys- kuin kevätkaudellakin. Keväällä 2017 käytiin Helsingissä asti Kirkon musiikkijuhlilla ja helmikuussa 2018 Seinäjoella lapsikuorotapahtumassa! Toiminta on maksutonta. Kuoroon voi liittyä yksinkertaisesti tulemalla jokin kerta paikalle. Tulevan syyskauden päätavoite on kuoron oma joulukonsertti Ulvilan kirkossa. Tällä kertaa syyskausi alkaa kuitenkin poikkeuksellisesti vasta torstaina 27.9. klo 16. Lisätietoja antaa kanttori Katri Järvisalo-Hoffström, puhelimitse 044 7350 621 (ke-su) tai sähköpostilla katri.jarvisalo-hoffstrom@evl.fi.


Katso myös

ti 20.11. klo 9.30

Kirkkotupa

Kirkkotuvan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).
Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.
ti 20.11. klo 14.00

Muu tila

Kaasmarkun Olkkari alakoululaisille

Koululaisten Olkkari Kaasmarkun Kallessa tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa!
ti 20.11. klo 18.30

Kirkkotupa

Harjoitus (Kirkkokuoro)

Kirkkokuoro harjoittelee.