Lapsikuoro (Lapsi- ja nuorisokuoro Tähtöset)

Ulvilan seurakunnan lapsi ja nuorisokuoro Tähtöset toivottaa niin entiset kuin uudetkin laulajat lämpimästi tervetulleiksi!

Kuoroon voivat tulla kaikki 7 vuotta tämän vuoden aikana täyttävät ja sitä vanhemmat innokkaat laulajat, niin pojat kuin tytöt. Kuoro kokoontuu kerran viikossa torstaisin Friitalan seurakuntakodilla klo 16 - 17. Kuorossa lauletaan ja soitetaan, joskus leikitään ja askarrellaankin Kuoron toiminta on tavoitteellista: Tähtöset esiintyy jumalanpalveluksissa, lähinnä perhemessuissa ja muissa seurakunnan tapahtumissa 2-3 kertaa niin syys- kuin kevätkaudellakin. Keväällä 2017 käytiin Helsingissä asti Kirkon musiikkijuhlilla ja helmikuussa 2018 Seinäjoella lapsikuorotapahtumassa! Toiminta on maksutonta. Kuoroon voi liittyä yksinkertaisesti tulemalla jokin kerta paikalle. Tulevan syyskauden päätavoite on kuoron oma joulukonsertti Ulvilan kirkossa. Tällä kertaa syyskausi alkaa kuitenkin poikkeuksellisesti vasta torstaina 27.9. klo 16. Lisätietoja antaa kanttori Katri Järvisalo-Hoffström, puhelimitse 044 7350 621 (ke-su) tai sähköpostilla katri.jarvisalo-hoffstrom@evl.fi.

Kaasmarkun Olkkari alakoululaisille

Koululaisten Olkkari Kaasmarkun Kallessa tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa!

Harjoitus (Kirkkokuoro)