Friitalan pyhäkoulu

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, alle 4-vuotiaat osallistuvat oman aikuisen seurassa.
Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja eletään kirkkovuoden mukana.
Lauletaan tuttuja ja uusia lasten hengellisä lauluja.
Pyhäkoulussa saa uusia kavereita. Ryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Sunnuntaisin Friitalan seurakuntakodissa 9.9.19 alkaen klo 11.30-12.30
(Rauhantie 1, Ulvila)

Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin klo 16-17.15.

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin päiväkerho