Isien ja lasten metsäkerho

Muu tila

Metsäkerhossa tutustumme Ulvilan eri metsiin. Mukaan tarvitset Omat eväät (grillausmahdollisuus) ja sään mukaisen ulkoiluvarustuksen. Tällä kertaa olemme Kullaalla, Rekitaipaleen järvellä. Nähdään Silokallion parkkipaikalla (Silokalliontie 160)

Retkelle ovat tervetulleita kaikki lapset yhdessä isän, isoisän, kummisedän tai muun läheisen miehen kanssa.

Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin klo 16-17.15.

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin päiväkerho