Isien ja lasten metsäkerho

Muu tila

Metsäkerhossa tutustumme Ulvilan eri metsiin. Mukaan tarvitset Omat eväät (grillausmahdollisuus) ja sään mukaisen ulkoiluvarustuksen. Tällä kertaa olemme Kullaalla, Rekitaipaleen järvellä. Nähdään Silokallion parkkipaikalla (Silokalliontie 160)

Retkelle ovat tervetulleita kaikki lapset yhdessä isän, isoisän, kummisedän tai muun läheisen miehen kanssa.

Friitalan pyhäkoulu

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, alle 4-vuotiaat osallistuvat oman aikuisen seurassa.
Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja eletään kirkkovuoden mukana.
Lauletaan tuttuja ja uusia lasten hengellisä lauluja.
Pyhäkoulussa saa uusia kavereita. Ryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Muu tila

Varhaisnuorten kerho (Kaasmarkun Olkkari alakoululaisille)

Koululaisten Olkkari Kaasmarkun Kallessa tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa!