2-3-vuotiaden kehitys ja uhmaikä

Tervetuloa
2-3v lasten vanhemmat

Keskustelemaan ja kuuntelemaan
luentoa 2-3 vuotiaiden kehityksestä (uhmaikä)
Perheneuvolan psykologi Maija Löytökorpi

Ilmoittaudu 10.9.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella
www.ulvilanseurakunta.fi/ilmoittautuminen
Tiedustelut Sanna Pihkoluoma 044 73 50 637

Ilmoita, kuinka monta aikuista ja kuinka monta lasta teiltä tulee. Lastenhoito on järjestetty.

Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin klo 16-17.15.

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin päiväkerho