Arkiolohuone

Perheiden arkiolohuone ovet avoinna klo 17-19. Arkiruokaa tarjolla klo 17-17.30, ruokailu on maksuton. Mahdollisuus tulla viettämään aikaa yhdessä muiden perheiden kanssa.

Lupa istahtaa ruokapöytään ja osallistua yhteisiin hetkiin tai vain oleskella ja rupatella. Ohjelmaa kaiken ikäisille.

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin päiväkerho

Mukulatori

Mukulatorin Olkkari-kerho alakoululaisille

Mukulatorin Olkkari torstaisin klo 12-16. Olkkari on avoin kaikille alakoululaisille.