Avoin saunailta Silokalliolla

Silokallio, Kullaa

Kaikille avoin saunailta Kullaan Silokalliolla. Luvassa saunomista, uimista, makkaranpaistoa, kahvittelua ja muuta pientä ohjelmaa. Ilta päättyy ehtoollishartauteen Silokallion kauniissa kappelissa. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon 23.5 mennessä. Kerrothan myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Hanne Tobiasson

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin päiväkerho

Mukulatori

Mukulatorin Olkkari-kerho alakoululaisille

Mukulatorin Olkkari torstaisin klo 12-16. Olkkari on avoin kaikille alakoululaisille.