Vauvakirkko

Körö, körö kirkkoon...
Tervetuloa pienen ihmisen mittaiseen vauvakirkkoon. Kirkkohetki koostuu pääasiassa lauluista ja leikeistä. Mukaan ovat tervetulleita koko perhe, isovanhemmat ja kummit. Vauvoille mukaan omat helistimet ja isommille lapsille oma nalle tai nukke. Pakkaa mukaan iloinen mieli ja matkusta kirkolle!

Kirkkohetken jälkeen kirkkososeet, kahvit ja pullat

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Varhaisnuorten kerho (Tyttökerho)

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin klo 16-17.15.