Vauvakirkko

la 17.3. kello 15.00

Kirkkotupa

Körö, körö kirkkoon...
Tervetuloa pienen ihmisen mittaiseen vauvakirkkoon. Kirkkohetki koostuu pääasiassa lauluista ja leikeistä. Mukaan ovat tervetulleita koko perhe, isovanhemmat ja kummit. Vauvoille mukaan omat helistimet ja isommille lapsille oma nalle tai nukke. Pakkaa mukaan iloinen mieli ja matkusta kirkolle!

Kirkkohetken jälkeen kirkkososeet, kahvit ja pullat


Katso myös

ke 26.9. klo 9.30

Friitalan seurakuntakoti

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.
ke 26.9. klo 16.00

Friitalan seurakuntakoti

Varhaisnuorten kerho (Tyttökerho)

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin klo 16-17.15.

Tervetuloa mukaan!
to 27.9. klo 9.30

Kirkkotupa

Kirkkotuvan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).
Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.