Arkikahvila

Kaikkien yhteinen arjen levähdys paikka Friitalan seurakuntakodissa.

Leppoisaa yhdessäoloa kahvia, teetä, mehua ja sämpylää. Voit tulla ja mennä omien tarpeidesi mukaan. Ovet ovat avoinna klo 17-19.

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Varhaisnuorten kerho (Tyttökerho)

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin klo 16-17.15.