Arkiolohuone

Koko perheen leppoisa ilta klo 17-19. Tarjolla maksuton arkiruoka klo 17-17.30. Ruokailun jälkeen yhteinen kynttilähetki, jonka jälkeen monenlaista puuhaa kaikenikäisille. Voit osallistua tai olla vaan. Ovet suljetaan klo 19. Friitalan seurakuntakodissa (Rauhantie 1, Ulvila) 4.1. , 1.3. ja 5.4.

.

Varhaisnuorten kerho (Kaasmarkun Olkkari alakoululaisille)

Koululaisten Olkkari Kaasmarkun Kallessa tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa!

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.