Arkikahvila

Kaikkien yhteinen arjen levähdyspaikka Friitalan seurakuntakodissa.

Leppoisaa yhdessäoloa, tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja sämpylää. Voit tulla ja mennä omien tarpeidesi mukaan. Ovet ovat avoinna klo 17-19.

Kirkkotuvan avoin

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Kirkkotuvan avoin