Harjunpään avoin päiväkerho ja kauneimmat joululaulut

Harjunpään avoin päiväkerho ja kauneimmat joululaulut Harjunpään seurakuntakoti

Tervetuloa avoimiin päiväkerhoihin - lasten ja aikuisten yhteisiin, monimuotoisiin kohtauspaikkoihin.
Harjunpään avoin päiväkerho kokoontuu joka toinen perjantai (pariton viikko) 1,5 tunniksi kerrallaan.
Kerhot ovat avoimia kaikille, niihin ei ole ikärajoja eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Kerhoissa vanhemmat, isovanhemmat tai hoitajat ja lapset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät kirkkovuoteen liittyvien aiheiden ympärillä.
Kerhossa lapsi on oman aikuisen vastuulla.
Kerhossa on kahvia, mehua ja leipä tarjoilu, kahvimaksu 1 €/perhe. Sisäjalkineet on hyvä olla mukana.
Kerhon toimintaan voi tulla mukaan mihin aikaan vuodesta tahansa.

Kullaan seurakuntakoti

Kullaan avoin päiväkerho

Kullaan avoin päiväkerho kokoontuu joka toinen perjantai (parillinen viikko) 1,5 tunniksi kerrallaan.

Saaren luontopolku

Isien ja lasten jouluinen metsäretki

Isien ja lasten jouluinen metsäretki Saaren luontopolulle. Tonttujakin saattaa olla liikkeellä!

Kullaan kirkko

Enkelikirkko