Koko perheen kauneimmat joululaulut

Koko perheen kauneimmat joululaulut Kappeli

Koko perheen kauneimmat joululaulut!
Tuttuja joululauluja ja piirileikkiä.
Mukana lapsikuoro Tähtöset ja 3-vuotiaitten laulava leikkikerho

Sanna Pihkoluoma, Katri Järvisalo-Hoffström

Avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin 16.-17.15.

Avoin päiväkerho