Jouluinen arkiolohuone

Olohuoneen ovet ovat avoinna klo 17-19 ja riisipuuroa ja soppaa on tarjolla klo 17.00-17.30. Tonttujumppaa! Tonttulakki mukaan!

Tervetuloa olohuoneeseen! Saat olla vaan tai osallistua.

Kirkkotuvan avoin

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Kirkkotuvan avoin