Jouluaskarteluilta

Tule mukaan kun sinulle sopii.
Tervetuloa kaikki askartelusta innostuneet!

.

Kirkkotuvan avoin

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Lähetyspiirit (Levanpellon lp.)

Anja ja Raimo Kleemolalla, Levanpellontie 422