Avoin olohuone

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin olohuone. Leppoisaa yhdessäoloa vauvasta vaariin, kahvikupposen äärellä.

Tule oleskelemaan ja puuhailemaan yhdessä muiden kanssa.

Kirkkotuvan avoin

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Lähetyspiirit (Levanpellon lp.)

Anja ja Raimo Kleemolalla, Levanpellontie 422