Isien ja lasten metsäretki

Rekitaipaleenjärvi, Kullaa

Kokoontuminen Silokallion leirikeskuksen parkkipaikalla klo 10. Omat retkieväät mukaan, seurakunta tarjoaa kahvin ja mehun.

Mukaan säänmukaiset vaatteet ja tietenkin iloinen retkimieli.
Tutkitaan luontoa ja etsitään piilopaikkoja ja nautitaan tietenkin eväistä.

Kirkkotuvan avoin

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Kirkkotuvan avoin