Friitalan avoin päiväkerho

Tervetuloa avoimiin päiväkerhoihin - lasten ja aikuisten yhteisiin, monimuotoisiin kohtauspaikkoihin.
Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.
Kerhot ovat avoimia kaikille, niihin ei ole ikärajoja eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Kerhoissa vanhemmat, isovanhemmat tai hoitajat ja lapset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät kirkkovuoteen liittyvien aiheiden ympärillä.
Kerhossa lapsi on oman aikuisen vastuulla.
Kerhossa on tarjolla kahvia, mehua ja leipää, kahvimaksu 1 €/perhe. Sisäjalkineet on hyvä olla mukana.
Kerhon toimintaan voi tulla mukaan mihin aikaan vuodesta tahansa.

Isien ja lasten metsäkerho

Antinkartanon kodalla, Kotatie
Kerhossa ihmetellään luontoa ja metsää ja paistetaan makkaraa.
Mukaasi tarvitset saappaat, makkarat ja halutessasi myös vaahtokarkit.
Seurakunta tarjoaa mehut ja kahvit.

Friitalan pyhäkoulu

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, alle 4-vuotiaat osallistuvat oman aikuisen seurassa.
Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja eletään kirkkovuoden mukana.
Lauletaan tuttuja ja uusia lasten hengellisä lauluja.
Pyhäkoulussa saa uusia kavereita. Ryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.